Januar måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Lun fiskeragout med krebsehaler.
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad m. sc. diable, friske grønsager og pom. Anna.
Dessert: Hjemmelavet isroulade m. orangesc.

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

Februar måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret:Laksefarseret rødtunge på salatbed m. sc.verte.
Hovedret: Kalvefilet calvados m. bagte æbler og nødderistede kartofler.
Dessert: Isbombe a la maison.

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

Marts måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Laksetatar med mangocreme.
Hovedret: Oksemedaillion m. grønsagsratatullie, bouillion kartofler og kryddersmør
Dessert: Creme brulee` m. friske frugter

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

 


 

April måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Rå marineret oksemørbrad m. høvlet parmesan og mango pesto.
Hovedret: Grillstegt kalvesteak med dijoncreme og pommes anna
Dessert: Tiramisu med bærpure og friske bær

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

Maj måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Friske grønne asparges m. spegeskinke og mozzarella
Hovedret: Entrecoté med sauce bordelaise, nye kartofler og friske grønsager
Dessert: Chokolademousse m. friske frugter og passioncollis

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

Juni måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Laksefarseret rødtungefilet m. urtecreme
Hovedret: Kalvefilet m estragonsauce, balsamico kartofler og friske grønsager
Dessert: Fragillite iskage m. frugter og pure

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

 


 

Juli måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Ristet laks m. sc.nage
Hovedret: Oksemørbrad medaillion m. mild pebersc. og friske grønsager
Dessert: Jordbær Romanoff m. vanilliescreme

 

 

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

August måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Spegeskinke, på salat m. fetaost og tomatcreme
Hovedret: Kalvefilet Malibu m. svampekompot og kartoffelroulade
Dessert: Mocca parfait m. orange sirup

 

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

September måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Filokurv fyldt med hvidløgs ristede tigerrejer, grønlandsrejer, serveres m. purløgspesto
Hovedret: Tournedos Choron med friske grøntsager og dagens kartoffel.
Dessert: Créme caramel serveres m. flødeskum og friske frugter.

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

 


 

Oktober måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Kartoffelsuppe m. bacon og flødeskum.
Hovedret: Grillet oksefilet m. Chili bordelaise, ratatouillie og råstegte kartofler.
Dessert: Rådhus pandekager m. Grand Manier creme.

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr

November måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Citrus marinert laks m. fløde peberrod.
Hovedret: Okse Tournedos med estragonsauce og nødde kroketter
Dessert: Chokoladekage m. vanille is og chili maineret ananas

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

December måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Fennikel gravad laks m. rævesc.
Hovedret: Kalvefilet m. skovsvampesc. ristede kartofler og friske grønsager.
Dessert: Marinerede pærer m. kanel creme.

 

 

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr 

HOTEL LYNGE KRO • Højrisvej 22-24 • 3540 Lynge • Tlf: 48 18 77 88

Design/teknik: Idé Tekst Reklame