Helaftens arrangement nr: 3

Minimum 20 couverter - mulighed for ændring af menuen. Vi kan betjene selskaber op til 100 couverter. Læs også "praktiske oplysninger".

 

4 rettes menu incl. spiritusbar:

 

Velkomstdrink

Champagne "CAVA"

 

Forret:

Laksefarseret Rødtungefilét med sauce beurre blanc og flütes.

Tilhørende vin: Riesling.

 

Hovedret:

Helstegt Kalvemørbrad Calvados med kartoffel-souffle, bagte æbler og sauterede grønsager.

Tilhørende vin: Shiraz.

 

Dessert:

Dessert tallerken De Luxe med hjemmebagt kage, friske frugter og is.

Dessertvin: Moscato, D'Asti

 

Ostebord:

Diverse franske og danske oste.

Kaffe/Te med petitfours med Cognac eller likør.

 

Natmad 

Pølsebord De Luxe, pølse, ost, leverpostej.

 

Fri vin, øl og vand under hele arrangementet + spiritusbar efter kaffen og resten af arrangementet 7 timer (indtil natmad).

 

 

Pr. couvert Kr. 995,00  

 

Ekstra time incl. drikke: Pr. person Kr: 70,-

HOTEL LYNGE KRO • Højrisvej 22-24 • 3540 Lynge • Tlf: 48 18 77 88

Design/teknik: Idé Tekst Reklame