Helaftens arrangement nr: 3
Minimum 20 couverter - mulighed for ændring af menuen. Vi kan betjene selskaber op til 100 couverter. Læs også "praktiske oplysninger".
4 rettes menu incl. spiritusbar:
Velkomstdrink
Champagne "CAVA"
Forret:
Laksefarseret Rødtungefilét med sauce beurre blanc og flütes.
Tilhørende vin: Riesling.
Hovedret:
Helstegt Kalvemørbrad Calvados med kartoffel-souffle, bagte æbler og sauterede grønsager.
Tilhørende vin: Shiraz.
Dessert:
Dessert tallerken De Luxe med hjemmebagt kage, friske frugter og is.
Dessertvin: Moscato, D'Asti
Ostebord:
Diverse franske og danske oste.
Kaffe/Te med petitfours med Cognac eller likør.
Natmad
Pølsebord De Luxe, pølse, ost, leverpostej.
Fri vin, øl og vand under hele arrangementet + spiritusbar efter kaffen og resten af arrangementet 7 timer (indtil natmad).
Pr. couvert Kr. 995,00
Ekstra time incl. drikke: Pr. person Kr: 70,- |