Mandagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Helstegt oksefilet med fri salatbar, bearnaise sauce og bagte kartofler.

 

Pris: 179,00 Kr

Tirsdagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Gammeldags oksesteg ad libitum med flot salatbord, kartofler og sauce.


 

Pris: 179,00 Kr

Onsdagens Menu

Fra kl. 17-21


Oksehøjreb ad libitum med valgfrie kartofler, sauce og fri salatbar.

 


Pris: 179,00 Kr

 


 

Torsdagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Stegt flæsk ad libitum med persillesovs og kartofler.


Pris: 149,00 Kr

 

Maj måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Friske grønne asparges m. spegeskinke og mozzarella
Hovedret: Entrecoté med sauce bordelaise, nye kartofler og friske grønsager
Dessert: Chokolademousse m. friske frugter og passioncollis.

 

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr

 

Du finder de forskellige måneders menu ved at klikke her

Søndagens  Menu

Fra kl. 12-15

 

Det store kolde bord min. 16 retter at vælge imellem. Sild, fiskeanretning, æg, rejer, frikadeller, æbleflæsk, ostebord samt meget andet.

 

Pris: 169,00 kr.


 

 

 

HOTEL LYNGE KRO • Højrisvej 22-24 • 3540 Lynge • Tlf: 48 18 77 88

Design/teknik: Idé Tekst Reklame