Mandagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Helstegt oksefilet med fri salatbar, bearnaise sauce og bagte kartofler.

 

Pris: 159,00 Kr

Tirsdagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Helstegt oksefilet med fri salatbar, bearnaise sauce og bagte kartofler.

 

Pris: 159,00 Kr

Onsdagens Menu

Fra kl. 17-21


Højrebsbuffet med flot salatbord, kartofler og sauce. Spis alt hvad du kan for kun

 


Pris: 139,00 Kr

 


 

Torsdagens Menu

Fra kl. 17-21

 

Stegt flæsk ad libitum med persillesovs og kartofler.


Pris: 119,00 Kr

 

Juni måneds menu

Fredag og lørdag 17-21

 

Forret: Laksefarseret rødtungefilet m. urtecreme
Hovedret: Kalvefilet m estragonsauce, balsamico kartofler og friske grønsager
Dessert: Fragillite iskage m. frugter og pure

 

2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr

 

Du finder de forskellige måneders menu ved at klikke her

Søndagens  Menu

Fra kl. 12-15

 

Det store kolde bord min. 16 retter at vælge imellem. Sild, fiskeanretning, æg, rejer, frikadeller, æbleflæsk, ostebord samt meget andet.

 

Pris: 159,00 kr.


 

 

 

HOTEL LYNGE KRO • Højrisvej 22-24 • 3540 Lynge • Tlf: 48 18 77 88

Design/teknik: Idé Tekst Reklame