
|
Mandagens Menu
Fra kl. 17-21
Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Helstegt oksefilet med fri salatbar, bearnaise sauce og bagte kartofler.
Pris: 169,00 Kr
|
Tirsdagens Menu
Fra kl. 17-21
Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Helstegt oksefilet med fri salatbar, bearnaise sauce og bagte kartofler.
Pris: 169,00 Kr
|
Onsdagens Menu
Fra kl. 17-21
Højrebsbuffet med flot salatbord, kartofler og sauce. Spis alt hvad du kan for kun
Pris: 159,00 Kr
|
|
|
Torsdagens Menu
Fra kl. 17-21
Stegt flæsk ad libitum med persillesovs og kartofler.
Pris: 149,00 Kr

|
December måneds menu
Fredag og lørdag 17-21
Forret: Fennikel gravad laks m. rævesc.
Hovedret: Kalvefilet m. skovsvampesc. ristede kartofler og friske grønsager.
Dessert: Marinerede pærer m. kanel creme.
2 Retter 229,00 kr
3 Retter 259,00 kr
Du finder de forskellige måneders menu ved at klikke her
|
Søndagens Menu
Fra kl. 12-15
Det store kolde bord min. 16 retter at vælge imellem. Sild, fiskeanretning, æg, rejer, frikadeller, æbleflæsk, ostebord samt meget andet.
Pris: 169,00 kr.
|
|
|
|
|